Recenzie „Marat” de Natasa Alina Culea

Buna!Astazi am venit cu o noua recenzie,una pentru cartea Marat.Ii multumesc din suflet lui Natasa ca mi-a trimis aceasta carte minunata!

Cateva detalii despre carte:

  • Pagini:248
  • Editura LIBREX PUBLISHING
  • Autor:Natasa Alina Culea

Aceasta carte a fost una foarte frumoasa care m-a captivat de la primele randuri.Personajul principal este Alina iar in momentul in care incepe actiunea cartii (anul 2000),ea are 20 de ani.Pleaca in China ca sa cumpere produse pentru lantul de magazine al iubitului ei,avand-o ca tovarasa de drum pe Luana.

carte-marat-iubirea-are-spini-roman-de-dragoste-natasa-alina-culea

In China,ea il va cunoaste pe Marat,un barbat misterios,greu de gasit,greu de lasat, imposibil de uitat si de inlocuit.O groaza de sentimente greu de descris in cuvinte isi fac loc in viata Alinei,iar din momentul in care pleaca din China simte ca a pierdut o parte acolo.9e4ef40799e3e43b2ff12c413ad1a12a

Isi va petrece multi ani gandindu-se la iubirea pierduta,la tot ce putea avea daca se hotara ca ramane acolo.Putea avea totul,dar a ales sa se intoarca in tara natala.

carte-roman-marat-iubirea-are-spini-marat

A inceput sa fie mai pierduta si mai distrasa.Dar totul a capatat o alta culoare cand a luat in mana aparatul de fotografiat care a devenit pasiunea ei.

marat-iubirea-are-spini-carte-natasa-alina-culea

A inceput sa calatoreasca,sa invete sa nu se mai intoarca in trecut si sa traiasca in prezent.

marat-iubirea-are-spini-citat

A fost o poveste tulburatoare,mi-a placut nespus de mult.O sa pastrez cartea asta pentru totdeauna langa inima mea pentru ca-si merita locul.fragment-marat-iubirea-are-spini-roman-natasa-alina-culea

Cartea aceasta este un bilet de calatorie.O calatorie fascinanta pe meleagurile bine cunoscutei tari China.

fragment-din-romanul-marat-iubirea-are-spini-natasa-alina

Nu am putut lasa cartea din maini,destinul Alinei urma sa fie scris si fiecare pagina era o cale de transport spre o lume ce merita descoperita.

citat-marat-iubirea-are-spini-natasa-alina-culea

Natasa ne convinge de suficienta proiectiei propriilor dorinte,ca o forma palabila a existentei idealului.Te va schimba pentru totdeauna.

ab3b05864ab04e611a36198e794c5961

 

Ii voi oferi 5 stele acestei carti pentru ca a fost una dintre cele mai frumoase carti citite de mine.Sa aveti o zi frumoasa in continuare!!

-Iuliana

2 gânduri despre „Recenzie „Marat” de Natasa Alina Culea”

Lasă un comentariu