Recenzie Domnișoara Goth la răscrucea groazei de Chris Riddell

Hello cititori! Am revenit după mult timp de tras chiulul pentru a scrie o recenzie (cam întârziată ce-i drept). Din cauza simulărilor și tezelor a trebuit să iau o pauză de la social media, dar acum sunt liberă.

Cartea pe care vreau să v-o prezint este volumul 3 din seria Domnișoara Goth. Știți cât de mult iubesc aceste cărticele și cât apreciez stilul de scriere și ilustrațiile minunate ale lui Chris Riddell, așa că nu o să vă mai umplu capul.

Le mulțumesc celor de la Corint pentru că îmi sunt sponsori de atât de mult timp și că, deși mai întârzii cu recenziile nu își pierd încrederea în mine. Vă super mega mulțumesc! 💜🖤


Detalii despre carte

Data apariției: 2018

Autor: Chris Riddell

Titlu original: Goth girl and the wuthering fright

Editura: Corint junior

Review: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Descriere:

Cei mai apreciați autori din lumea întreagă sosesc la Ghastly-Gorm Hall pentru a lua parte, cu potăile lor răsfățate, la Competiţia Literar-Canină găzduită de Lordul Goth.

Însă la conac se petrec lucruri ciudate! Apar urme misterioase de labe, se aud urlete în miez de noapte, iar pantofii sunt roși în mod suspect. Alături de prieteni mai vechi și de cunoștințe noi, Ada încearcă să afle sursa acestor bizarerii.

Va reuși Ada să descopere ce se întâmplă înainte ca luna plină să răsară?


În acest volum o reîntâlnim pe Ada Goth, fata care trece prin o mulțime de peripeții. Relația cu tatăl ei este din ce în ce mai bună, el nu o mai ignoră și își petrece mai mult timp cu ea. La Ghastly-Gorm Hall va avea loc competiția literar-canină iar prietena cea mai bună a Adei, Emily Cabbage se întoarce de la școala ei, dar nu singură. Cele 3 domnișoare care o însoțesc se numesc Charlotte, Emily și Anne Vicarage. Ele poartă bonete mari care le ascund fața și sunt foarte timide, iar atunci când vor să spună ceva scriu pe o foaie pe care le-o arată persoanei cu care „vorbesc”.

O mulțime de scriitori și poeți vor participa împreună cu câinii lor la competiția literar-canină. Conacul este mai plin ca niciodată, însă ceva ciudat se întâmplă: apar urme de labe, în miez de noapte se aud urlete înfricoșătoare iar pantofii tuturor sunt roși.

Pe parcursul cărții, deși Ada este geloasă că Emily își petrece timpul mai mult cu gazdele aduse, își da seama ca poate fi și ea prietena lor. Se dau împreună cu sania, fac oameni de zăpadă, se distrează copios, mai frumos ca niciodată.

Însă, ca de obicei, Maltravers trebuie să se implice în toate lucrurile ce au loc la conac. Își dorește atât de mult să câștige încât pune iar bețe în roate participanților.

Guvernanta Adei, Lucy Borgia, vine și salvează situația, prinde „creatura” despre care veți citi și veți afla voi singuri.

Finalul cărții vine cu o decizie importantă pentru Ada: va pleca la școală alături de Emily și va avea în sfârșit șansa să se integreze.

Mie mi-a plăcut foarte mult această carte, seria este una minunată. Desenele făcute de Chris Riddell sunt frumoase într-un stil aparte, grafica lui este superbă. Vă invit și pe voi să citiți această serie!

Da! O recomand cu tot dragul copiilor, dar și adulților. Vă puteți regăsi în Ada, chiar în personajul domnului Goth.

Îți place cum sună cartea? O poți comanda printr-un click aici.

Dacă ai ajuns până aici țin să îți mulțumesc pentru lectură!

1 gând despre „Recenzie Domnișoara Goth la răscrucea groazei de Chris Riddell”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s