Grupul editorial All la Bookfest 2018

Topul vânzărilor Grupului Editorial ALL la Salonul de Carte BOOKFEST

Romanele Fantasy din seria Pisicile războinice au dominat topul vânzărilor Grupului Editorial ALL la Salonul de Carte Bookfest 2018, desfășurat în perioada 30 mai – 03 iunie. Fanii seriei sunt încântați să descopere, alături de personajele îndrăgite, pericolele ascunse, dar și surprizele fantastice ale lumii necunoscute dezvăluite în cea de-a XI-a carte, Amurg.

Cea mai nouă revelație din domeniul cărților de nutriție și stil de viață sănătos: Capcanele dietelor. Dietă pe viață sau stil de viață?, o noutate editorială care poartă semnătura Dr. Laura Ene, a intrat direct în top pe locul al doilea. Autoarea a dezvăluit, într-un discurs motivational, care sunt secretele unei vieți fără dietă, fără frustrări și restricții, dar aflată sub semnul echilibrului și al sănătății, cu ocazia evenimentului de lansare.

Romanul Perfecți, cel de-al doilea volum al seriei Defecți, de Cecelia Ahern, s-a aflat, de asemenea, în preferințele cititorilor de la Bookfest. Adresându-se publicului YOUNG ADULT, cele două romane înfățișează o societate distopică, în care perfecțiunea este obligatorie. Volumul de față continuă aventurile lui Celestine North, declarată „cea mai defectă persoană din țară”.

Sosită de la tipar direct pe rafturile de la Bookfest, Gena. O istorie fascinantă prezintă povestea uneia dintre cele mai puternice și mai primejdioase idei din lumea științei, relatată cu măiestrie de Siddhartha Mukherjee, autor distins cu Premiul Pulitzer. Volumul ocupă locul al patrulea în topul vânzărilor de la standul Editurii ALL.

Pe locul al cincilea în top se află volumul Ecaterina cea Mare. Portretul unei femei, a doua carte din monumentala trilogie pe care renumitul istoric american Robert K. Massie, laureat al Premiului Pulitzer, a dedicat-o familiei imperiale a Romanovilor.

Partenerii Grupului Editorial ALL la Salonul Internațional de Carte Bookfest au fost: Kandia, prin intermediul brandurilor Rom, Ulpio Cookino și Sugus, Herbagen și Clinica de Nutriție Kilostop.

Lasă un comentariu