Sweet dreams book tag-colaborare cu Daria prietenă cu cărţile

Hello! Astăzi am revenit cu un book tag împreuna cu Daria. Îi mulțumesc mult că s-a gândit la mine și mi-a propus să organizăm acest tag.Vă rog să treceţi şi pe la ea pentru ca este o persoană foarte cute şi implicată Când va apărea clipul pe canalul ei vă voi lăsa link aici dar și pe facebook (găsiţi clipul aici). Să începem!

1.Perne moi în care te scufunzi cu o carte bună în mână:Cartea pentru care ți-ai sacrificat o noapte întregă dar pe care nu regreți nici un pic că ai citit-o.

Am să spun Născută din fum și os de Laini Taylor. Țin minte că acum un an o citeam și eram atât de prinsă în poveste încât am terminat-o pe la 11-12 noaptea. A meritat din plin, am adorat cartea și acum citesc al doilea volum.

4994017f86419dc099feb9ab4e8662a2--instagram-feed-a-business

2.Căderea in somn: un personaj care te-a dezamăgit/te-a luat prin surprindere.

La această cerință voi da din păcate spoiler așa că dacă nu ai citit cartea Regina Roșie, îți recomand să treci peste această parte a tag-ului.

Dacă ai citit cartea sau dacă vrei să știi ce personaj m-a dezamăgit foarte tare, here you go!

Acum un an și ceva am citit Regina Roșie ( i-am făcut și o recenzie, o găsiți. ) și mi-a plăcut extrem de mult. Însă un personaj m-a dezamăgit TOTAL! De ce? A fost un nemernic și un nesimțit. Maven este inculpatul, nu îl voi ierta niciodată pentru ce a făcut.

912bb2bb6bb941f2de420c2a16800e75--red-queen-white-roses

3.Somnambul: o carte pentru care ai bătut un drum lung (ca să o cumperi/primești)/ai făcut multe sacrificii.

Anul ăsta, când am terminat școala, am făcut o mică „călătorie” în orașul de lângă mine pentru a-mi achiziționa o carte care auzisem ca este acolo. Cartea este „Scrisoare de dragoste” de Mihail Drumeș. Încă nu am citit cartea, dar sunt sigură că o să o lecturez cât de curând.

res_9b1e47b0df8beda076508a9969ffcb69_450x450_8ds

4.Oițe pufoase: Alege trei cititori care ți se par foarte activi pe grupurile cu cititori.

În primul rând, vreau să o nominalizez pe Ioana Denisa care este administrator pe grupul Addicted to books. Se implică foarte mult și are o colecție foarte mare de cărți (btw, pe ea o găsiți și pe youtube aici). Apoi, foarte implicată este și Cami, admină la Cărți cu colți. Ea ne aduce cele mai noi știri din lumea cărților și are o pasiune foarte mare pentru Elias și Spioana cărturarilor. Iar ultima ar fi Simona Stoica care este foarte activă şi o doamnă foarte de treabă. M-ar bucura ca tag-ul să ajungă şi la ele şi să îl  facă şi ele ❤

9358bf35d6f4ab15bb7f0e5970e61d6e--book-flowers-coffee-and-flowers.jpg

5.Sunete in noapte: ai întâlnit prietenii in cărți în care persoanele se vorbeau pe la spate?

Welllllll, nup, nu-mi aduc aminte. Şi ce e cel mai amuzant este că eu am făcut această întrebare. Dacă îmi aduc aminte, vă promit ca editez articolul şi vă scriu 😉 .

action-background-backgrounds-books-Favim.com-1989294

6.Animale de pluș: ce carte ți-a umplut inima de bucurie intr-un moment mai trist/tensionat?

Love & gelato:Vacanţă la Florenţa de Jenna Evans Welch. Nu neapărat într-un moment trist sau cev de genul, dar m-a făcut foarte fericită. V-o recomand cu tot dragul!

Love-and-Gelato-cover.jpg

7.Paturi pufoase: O carte cu personaje de care te atașezi usor??

Prinţesa de hârtie de Erin Watt şi seria Mara Dyer de Michelle Hodkin. Nu pot alege între aceste două cărţi. Ambele cărţi au avut nişte personaje structurate impecabil.

8.Pătura călduroasă: un personaj care te-ar putea apăra.

Rhysand din A court of mist and fury de Sarah J. Maas. Nu cred că trebuie să mai adaug nimic, titlul cărţii este de ajuns să îmi exprim iubirea faţă de personajul ăsta şi cât de puternic e.

a-court-of-mist-and-fury

9.Coșmaruri: O carte pe care ai citit-o într-o noapte întunecată și care te-a speriat pana ai devenit paranoic?

Mara Dyer, din nou. Când auzeam clicuri, îmi era frică (,) că cineva îmi face poză, îmi era teamă că cineva îmi scrie pe oglindă, etc. Ce să zic, m-a băgat total în sperieţi :))))

photo-nov-05-9-39-01-am-1024x683.jpg

10.Alarma de dimineață: O carte care te-a făcut să te trezești la realitate.

Minunea de R. J. Palacio. Mi-am dat seama că şi copii cu dizabilităţi pot fi inteligenţi, cu un simţ al umorului gigantic şi cu nişte sentimente mult mai greu de exprimat şi mult mai intense decât ale copiilor fără dizabilităţi.

minunea - rj palacio.jpg

Acesta a fost tag-ul! Sper din suflet că v-a plăcut şi că îl veţi face şi voi. Îi tăguiesc pe toţi booktuberii, bookbloggerii, bookstagramerii, etc să facă acest tag. Singura mea cerinţă este să menţioneze cine a făcut tag-ul şi să pună link de la articolul meu şi videoclipul Dariei.

Eu am fost Iuliana şi ne revedem în curând cu un nou articol! Vă pup! :*

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s