Zece ecranizari din 2017

Anul 2016 este plin de surprize pentru citiori. Multe carti urmeaza sa fie ecranizate anul aceasta. Asadar, am facut o mica lista cu cateva aadaptari cinematografice ce urmeaza sa ne surprinda anul aceasta.


  1. Fifty Shades Darken(Cincizeci de umbre intunecate)Dupa ecranizarea primului volum al cunoscutei serii de E L James din 2015, in 2017 vom primi si ecranizarea celui de-al doilea volum. 
  2. All the bright places(Toate acele locuri minuante)Minunata carte a lui Jennifer Niven urmeaza sa fie ecranizata si ea anul aceasta, dupa ce deja a smuls deja multe lacrimi ale cititorilor de toate varstele. 
  3. Looking for Alaska(Cautand-o pe Alaska)Dupa ce celebrul autor John Green a avut parte de doua adapari cinematografice dupa cartile lui, se pregateste sa o lanseaze si pe a treia. Este garantat deja succesul filmului care va atrage multi fani in randul adolescentilor.
  4. Let it snow(Fulgi de iubire)Ei bine da, John Green nu isi va ecraniza doar o carte anul acesta, ci doua. Cartea scrisa de 3 autori isi astepata si ea filmul.
  5. Wonder(Minunea)Dupa atata timp primim si filmul mult aseptat dupa capodopera lui R.J. Palacino. 
  6. Ascendant Anul acesta va fi ecranizat si ultimul volum al seriei Divergent de Veronica Roth; motiv de bucurie sau tristete pentru unii datorita scenariului tragic din carte.
  7. The Death Cure(Captiv in labirint3)Totodata  va aprea si ultimul volum al seriei de James Dashner care a capat suflarea multor cititori.
  8. Fantastic Beast And Where To Find ThemFanii Harry Potter au un motiv de bucurie: inca o carte de-a lui J.K. Rowling va avea film. Cartea inca nu a fost tradusa in roamna, dar are nenumarati fani.
  9. Eleanor&ParkCartea lui Rainbow Rowell s-a bucurat de un urias succes anul trecut, iar anul asta sigur si filmul va avea parte de acelasi succes.
  10. Before I fall(O zi din sapte)Inchei lista ecranizarilor cu cartea lui Lauren Oliver care isi astepata filmul in prima jumatate al acestui an

-Andreea

2 gânduri despre „Zece ecranizari din 2017”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s