Recenzie ,,Ugly love”de Colleen Hoover

Nume original: Ugly love

Autor: Colleen Hoover

Editura: Epica

Anul aparitiei: Ianuarie 2016

Numar pagini:352

Descriere:

Atunci cand Tate Collins il intalneste pe Miles Archer, un pilot de avioane tacut, la locul lui, bantuit de un trecut intunecat, ea e constienta ca ceea ce simte nu e tocmai dragoste la prima vedere. Cei doi nu se considera nici macar prieteni, iar singurul lucru pe care il au in comun este o atractie fizica de netagaduit. Dupa ce dorintele lor ies la iveala, cei doi isi dau seama ca tocmai au gasit solutia perfecta pentru o relatie fara alte implicatii. El nu cauta iubire, iar ea nu are timp pentru asa ceva. Aranjamentul lor ar fi extrem de satisfacator, daca Tate ar putea sa respecte cele doua reguli impuse de Miles: nu pune intrebari despre trecut; nu te astepta la un viitor impreuna.

Ei cred ca se pot descurca, dar, atunci cand in povestea lor se infiripa sentimente adevarate, totul se schimba.

 

 

Parerea mea: Atunci cand viata ta ti se pare prea perfecta fii sigur ca ceva neprevazut si tragic se va intampla.  Cartea este relatata din prezent si trecut mai exact acum 6 ani.

Are o poveste simpla de dragoste la inceput pentru Tate si Miles totul e doar sex, de ce ? 

Miles est o persoana rece distanta pana o intalneste pe Tate dar nu ii poate oferi iubire pentru ca trecutul in trage in jos il sfasie pe interior purtand in fata lumi armura .

Tate e o fata naiva care viseaza ca Miles sa ii ofere inima lui.

Acest joc dintre Tate si Miles e periculos pentru inimilor celor doi. Dar atunci cand intalnesti fata urata a iubiri  cu greu mai poti iubi sau poate niciodata.

Ceea ce nu mi-a prea placut dar am  trecut cu vederea la aceasta care este ca autoarea nu a ceionat personajele mai deloc nici puternice nici slabe dar sunt scrise chestii foarte sterse despre ei ca personalitate mi-ar fii placut sa insiste mai mult pe subiectul asta.

Cartea  infatiseaza o poveste de dragoste adolescentina din trecut  cu urcusuri si coborasuri  si povestea complicata a lui Miles si Tate.

3/5 stele

reader_in_blue

 

 

1 gând despre „Recenzie ,,Ugly love”de Colleen Hoover”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s