Recenzie „Alb ca Zapada” de Salla Simukka

Hei!In urmatoarele randuri voi recenzia cartea „Alb ca Zapada” de Salla Simukka.Urmeaza cateva detalii:

  • Pagini:191
  • Autor:Salla Simukka
  • Titlu original:As White as Snow.
  • Descriere:Fanii primului volum din trilogia Alba-ca-Zapada au motive de bucurie:Lumikki Andersson,adolescenta ciudata si rebela,vine cu o noua poveste!Lumikki calatoreste la Praga,unde o cunoaste pe Zelenka.Aceasta ii dezvaluie ca este sora ei,iar povestea i se pare veridica lui Lumikki.In scena apare si Jiri,reporter la canalul de stiri Super8.Impreuna cu el,Lumikki incearca sa afle adevarul legat de secta numita Familia Alba ,din care face parte si Zelenka.Liderul sectei,Adam,pune la cale sinuciderea in masa a membrilor acesteia.Lucrurile se precipita,iar finalul aduce dezvaluiri surprinzatoare si inca o lectie de viata pentru Lumikki:fiecare om are o latura ascunsa si inocenta nu e neintinata de zapada.

Mi-a placut cartea,desi autoarea a intrat prea repede in „painea” cartii,ca sa zicem asa.Dintr-odata apare un om si-ti spune ca sunteti rude,ba chiar frati.Cum reactionezi?Normal,vrei sa cercetezi,dar ti se pare ceva putred la mijloc.Ei bine,asta i se intampla si lui Lumikki.

Zelenka mi s-a parut un personaj misterios,si totusi,interesant.Mi-a placut de ea,dar minciuna iese la iveala.

Si Jiri mi s-a parut un personaj interesant,mi-au placut momentele in care investiga cu Lumikki.

Iar lucrul pe care l-a facut Lumikki a schimbat cu totul cursul cartii,mi s-a parut ca autoarea a creat special ca sa ne surprinda acel paragraf.

Lumikki privea acum stralucirea soarelui si albul norilor,gandindu-se ca,desi calatoria nu-i dadusev vreun raspuns la intrebarile trecutului,gasise indicii.Era mai sigura ca niciodata ca Zelenka se apropiase surprinzator de adevar.Visele si amintirile lui Lumikki erau adevarate.Zelenka i le trezise,prin minciuna ei.Lumikki stia ca nu isi imaginase jocul de-a Alba-ca-Zapada si Rosie-ca-Trandafirul.Totul se intamplase cu adevarat.

Ultima parte a citatului nu v-am scris-o pentru ca ar strica farmecul cartii.Cand am citit paragraful de sus,aproape ca mi-au dat lacrimile.Povestea de viata a lui Lumikki e una socanta si nu poti trece peste ea asa usor.

Si copertile acestor carti sunt unele extraordinare!Ma bucur ca le-au pastrat pe cele originale.

Veti afla in urmatoarea recenzie care va fi misterul ultimei carti din serie,care a schimbat cursul evenimentelor!

Toate volumele din trilogie le puteti cumpara de pe site-ul edituri TREI sau pe site-ul de cumparaturi online elefant.ro.

Si daca tot vorbim de elefant.ro,astazi,pana la ora 24:00 puteti beneficia de 50% reducere la carti cu voucherul BOOKS50.Check it out! ❤

1 gând despre „Recenzie „Alb ca Zapada” de Salla Simukka”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s